Sportschool Rijssen

Sportschool Rijssen: de grootste van de regio met het ruimste aanbod

USA Sportschool Rijssen is jouw exclusieve fitnesscentrum. In de grootste fitness van Rijssen en omgeving vind je een zeer ruime fitnessstudio van maar liefst 600 vierkante meter. Ook kun je ervoor kiezen om deel te nemen aan een van onze maar liefst zestig groepslessen per week.

USA Fitness Rijssen maakt sporten leuk!

 Sporten met plezier is sporten met effect. Daarom maakt USA Fitness Rijssen sporten leuk. Er zijn meer dan zestig groepslessen per week waar je met elkaar diverse sporten kunt beoefenen. Of je komt lekker individueel fitnessen, zo lang en zo intensief als je zelf wilt. Het kan allemaal bij USA sportschool Rijssen. Uiteraard kun je gebruikmaken van onze ruime kleedkamers en douches.

Gezellige, grote sportbar met gratis koffie en thee

 Alle leden van USA sportschool Rijssen kunnen voor en na het sporten terecht in onze gezellige, grote sportbar. Onder het genot van gratis koffie, koffiespecialiteiten, thee of een heerlijk kopje warme chocolademelk kun je even lekker bijkletsen met elkaar. Zo ben je er tijdens jouw ochtend, middag of avondje sporten echt even helemaal uit.

Elke dag open vanaf 6.00 uur, ook zaterdagmiddag open

 De openingstijden van USA fitness Rijssen zijn zeer ruim. Ons sportcentrum onderscheidt zich door op alle werkdagen al open te zijn vanaf 6.00 uur. Bovendien kun je op zaterdagmiddag bij ons terecht, ook dat is uniek in de regio.

Bekijk al onze openingstijden.


Gratis parkeren voor de deur bij sportschool Rijssen

 Wil je met de auto naar onze sportschool komen? Dan is parkeren nooit een probleem. Direct voor de deur van USA fitness Rijssen vind je een zeer ruime parkeerplaats, waar je de auto gratis kunt parkeren.


Gratis kinderopvang bij USA Sportschool Rijssen

 Voor alle leden van USA sportschool Rijssen is er gratis kinderopvang. Elke maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 8.45 tot 10.45 uur kunnen kinderen tot en met 4 jaar terecht in onze 75 vierkante meter grote kinderopvang vol speelplezier. De medewerkers van onze kinderopvang nemen de zorg voor jouw kinderen even over zodat jij even heerlijk , onbezorgd kunt sporten of fitnessen.

Reserveren voor kinderopvang.

In de kinderopvang van USA Sportschool Rijssen is ruimte voor maximaal twaalf kinderen. Wil je zeker weten dat jouw kind er terecht kan? Reserveer dan even vooraf, dit kan tot een half uur voordat je komt sporten, maar vol = vol.

Previous
Next

Wil je zelf een keer ervaren of USA Sport bij jou past? Claim dan nu jouw gratis dagpas!

Ja, ik wil een Gratis Dagpas