.

Online reserveren bij USA Sport Rijssen.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF.

Groepslessen
groepsles-home

Met 60 groepslessen per week is USA Sport de grootste sportschool uit Rijssen en omgeving. Van maandag tot en met zaterdag hebben wij een ruim aanbod van s’ochtends vroeg tot s’avonds laat. Samen, gezellig sporten om je doel te bereiken.

Personal training
pt-home

Wil je doelgericht trainen voor maximaal resultaat? Precies die inspanning en belasting doen die voor jou het optimale rendement oplevert? Ga dan aan de slag met jouw eigen personal trainer in Rijssen. Samen stellen wij jouw doelen vast en daar werken we doelgericht naar toe.

Fysiotherapie
fysio-home

Fysio Rijssen is de fysiotherapiepraktijk van Fysio Bewust in fitnesscentrum USA Sport Rijssen. Heb je lichamelijke klachten? Heb je een blessure opgelopen bij het sporten of fitnessen? of wil je begeleiding en advies op het gebied van blessurepreventie? Kom dan naar Fysiotherapie Rijssen. Bij ons krijg je uitstekende, professionele begeleiding.

logo-80

PAST USA SPORT OOK BIJ JOU?

USA Sport is niet zomaar een fitnesscentrum, sportschool of sportcentrum in Rijssen, maar een compleet healthconcept, waarin persoonlijke en vooral resultaat gerichte begeleiding voorop staan.