Contact

.

Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op!

 

USA Sportaccommodatie
Fahrenheitstraat 3
7461 JA Rijssen

Maandag 06.00 - 21.30 uur
Dinsdag 06.00 - 21.30 uur
Woensdag 06.00 - 21.30 uur
Donderdag 06.00 - 21.30 uur
Vrijdag 06.00 - 21.00 uur
Zaterdag 08.00 - 17.00 uur

Neem contact met ons op.
Groepslessen
Spinning Rijssen

Met 60 groepslessen per week is USA Sport de grootste sportschool uit Rijssen en omgeving. Van maandag tot en met zaterdag hebben wij een ruim aanbod van s’ochtends vroeg tot s’avonds laat. Samen, gezellig sporten om je doel te bereiken.

Personal training
~personal trainer rijssen

Wil je doelgericht trainen voor maximaal resultaat? Precies die inspanning en belasting doen die voor jou het optimale rendement oplevert? Ga dan aan de slag met jouw eigen personal trainer in Rijssen. Samen stellen wij jouw doelen vast en daar werken we doelgericht naar toe.

Fysiotherapie
Fysio Rijssen

Fysio Rijssen is de fysiotherapiepraktijk van Fysio Bewust in fitnesscentrum USA Sport Rijssen. Heb je lichamelijke klachten? Heb je een blessure opgelopen bij het sporten of fitnessen? of wil je begeleiding en advies op het gebied van blessurepreventie? Kom dan naar Fysiotherapie Rijssen. Bij ons krijg je uitstekende, professionele begeleiding.

logo-80

PAST USA SPORT OOK BIJ JOU?

USA Sport is niet zomaar een fitnesscentrum, sportschool of sportcentrum in Rijssen, maar een compleet healthconcept, waarin persoonlijke en vooral resultaat gerichte begeleiding voorop staan.